Harta Viena

Harta Viena este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 48.20 latitudine, 16.37 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Viena, Graz, Salzburg, Linz, Innsbruck din Austria cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este germana, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 02:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Viena

  • Palatul Schonnbrunn a fost resedinta de vara a imparatesei Sissi, fiind o cladire de neratat pentru iubitorii de arta datoria stilului sau arhitectual.
  • Muzeul Mozart se afla in apartamentul unde Mozart a compus cateva din operele sale si incearca prezentarea vietii compozitorului.
  • Palatul Belvedere gazduieste Galeria Nationala de Arta, in cadrul careia puteti admira lucrarile celebre are pictorilor austrieci.
  • Parcul de distractii Prater este unul dintre cele mai vechi astfel de parcuri din Europa si se afla pe un fost teren de vanatoare.
  • Catedrala Stephansdom se afla in centrul capitalei si, daca urcati cele 343 de trepte pana in turnul sau, vezi admira Viena de la inaltime.
Palatul Schonbrunn are peste 1440 de camere.
Distanta rutiera intre principalele orase din Austria
Distanta Viena - Graz 195 km
Distanta Viena - Salzburg 295 km
Viena - Linz 185 km
Viena - Innsbruck 475 km
Harta Viena