Harta Lumii

Dintotdeauna am simtit nevoia noi ca oameni si mai apoi ca si calatori sa ne ghidam dupa ceva, fie un punct, un aparat specific sau chiar dupa indiciile naturii. Cand ne referim la harta lumii, ne imaginam intreg mapamondul cu tari, continente si oceane. Aparitia primelor harti s-a legat insa de necesitatea de orientare a primilor oameni si mai apoi necesitatea delimitarii spatiilor de cultivare a terenurilor, de vanatoare, etc. Harta fizica a lumii s-a dezvoltat foarte mult de-a lungul anilor, de la schimbarea culorilor formelor de relief, la o evidentiere cat mai clara a acestora. Avem o delimitare clara pe harta a muntilor de diferite inaltimi, podisurilor si dealurilor, campiilor, oceanelor cu diferite adancimi.

Harta Lumii interactiva

Pentru ca oamenii in general sunt niste pasionati inraiti ai calatoriilor si vacantelor, pentru multi dintre noi drumul parcurs pana la destinatie se face cu masina personala. Nu putem pleca la drum fara o harta, si cum tehnologia s-a dezvoltat pe orice ramura, iata ca astazi prea putini dintre noi mai folosesc o harta a lumii normala, cartonata. Cu totii detinem telefoane, tablete si calculatoare, dar si aplicatii necesare pentru a cunoaste drumurile si rutele auto.

Harta Lumii reprezinta cea mai completa aplicatie pusa la dispozitie de catre site-ul Harta Europei. Pentru a va ajuta cat mai mult atunci cand plecati la drum, va propunem un suport pentru a va oferi informatii rutiere oriunde in lume. De oriunde ati pleca si oriunde ati dori sa ajungeti, tinand cont ca acest lucru se intampla cu autoturismul, aplicatia Harta Lumii va propune cu ajutorul formularului incorporat, sa descoperiti informatiile traseului de urmat. Astfel completand punctul de Plecare si cel de Sosire, pe langa traseul albastru indicat pe harta fizica a lumii, veti obtine si distanta in kilometrii, timpul de parcurs pe traseu, fara opriri, dar si consumul aproximativ de carburant. Aveti de asemenea optiunea de a testa harta in mod satelit.

Cum ne ajuta aplicatia Harta Lumii

Gratuita si foarte usor de utilizat de pe orice device, avantajele aplicatiei sunt numeroase: este o harta fizica a lumii interactiva cu update zilnic, ce contine toate strazile, orasele, tarile si continentele, caile de acces, cautare avansata si un Calculator de Distante Rutiere care va propune cel mai scurt traseu pana la destinatie.

Folosind masina personala si harta online aveti mult mai multa libertate atunci cand calatoriti. Nu aveti restrictii, puteti face oricate opriri doriti, sa faceti fotografii, etc. Daca doriti sa faceti un ocol pentru a vizita si alta regiune, aplicatia Harta Lumii va recalculeaza imediat traseul. Cele mai indragite activitati umane sunt calatoriile. Descopera cele mai frumoase destinatii turistice, orase ale lumii, dar si insule prin utilizarea uneltelor pe care vi le punem la dispozitie pe Harta. Porniti la drum doar atunci cand sunteti sigur ca aveti toate informatiile necesare privind destinatia, Distanta Rutiera si traseul de urmat. De exemplu extrem de utila aceasta aplicatia s-a dovedit atunci cand am facut un tur al Europei si am trecut prin 4 orase capitale. Asfel am identificat ruta auto exacta de urmat si am aflat cat timp imi va lua sa ajung la

Calculeaza distanta rutiera

Distanta rutiera intre principalele orase din
Distanta Bucuresti - Budapesta 830 km
Distanta Barcelona - Milano 980 km
Viena - Amsterdam 1150 km
Madrid - Copenhaga 2490 km
Roma - Milano 575 km
Roma - Paris 1420 km
Paris - Monaco 950 km
Munchen - Berlin 585 km
Harta Lumii