Harta Barcelona

Harta Barcelona este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 41.38 latitudine, 2.17 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Barcelona, Valencia, Zaragoza, Madrid, Bilbao, Malaga, Cordoba, Sevilia din Spania cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este spaniola, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 02:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Barcelona

  • Sagrada Familia, desi este nefinalizata, este obiectivul principal din Barcelona, fiind proiectat de Antoni Gaudi. Merita vizitata pentru dimensiunile sale si detaliile arhitecturale deosebite.
  • Muzeul Picasso este localizat in mai multe conace gotice si expune aproximativ 400 de lucrari de ale pictorului Pablo Picasso.
  • Parcul Guell se afla pe dealul Carmel si aici veti admira numeroase sculpturi abstracte de ale marelui artist Gaudi.
  • Muzeul Ciocolatei prezinta istoria acesteia prin sculpturi din ciocolata; chiar biletul de intrare este un baton de ciocolata.
  • Stadionul Camp Nou - stadionul echipei FC Barcelona - este cel mai mare stadion din Europa, iar aici puteti vizita si muzeul echipei.
Turitstii trebuie sa viziteze La Rambla, cea mai faimoasa strada din Barcelona.
Distanta rutiera intre principalele orase din Spania
Distanta Barcelona - Madrid 615 km
Distanta Barcelona - Zaragoza 305 km
Barcelona - Valencia 350 km
Barcelona - Bilbao 605 km
Valencia - Castellon 75 km
Barcelona - Girona 100 km
Barcelona - Alicante 505 km
Harta Barcelona