Harta Istanbul

Harta Istanbul este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 41.02 latitudine, 28.95 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Istanbul, Ankara, Bodrum, Bursa, Samsun, Antalya, Izmir, Trabzon din Turcia cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este turca, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 03:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Istanbul

  • Biserica Sfintei Intelepciuni (Hagia Sophia) este una dintre cele mai mari biserici din lume, are o vechime de peste un mileniu si a rezistat cutremurelor, jafurilor si unor incendii.
  • Moscheea Albastra se afla langa Biserica Sfintei Intelepciuni si merita vizitata pentru a-i admira interiorul colorat in albastrru.
  • Palatul TopKapi functioneaza acum ca muzeu, si gazduieste, printre colectiile de pietre pretioase, Sabia lui Stefan cel Mare.
  • Palatul Dolmabahce este simbolul orasului si este considerat cel mai mare palat al Imperiului Otoman.
  • Turnul Galata isi incanta vizitatorii prin balconul sau, care ofera o imagine de la inaltime asupra orasului.
Istanbul este singurul oras din lume situat pe doua continente
Distanta rutiera intre principalele orase din Turcia
Distanta Istanbul - Ankara 450 km
Distanta Istanbul - Bodrum 700 km
Istanbul - Bursa 110 km
Istanbul - Samsun 740 km
Istanbul - Antalya 720 km
Istanbul - Izmir 425 km
Istanbul - Trabzon 1065 km
Harta Istanbul