Despre Noi

Sa facem cunostinta

Harta Europei este un site dedicat fiecarui utilizator prin oferirea de informatii cu privire la urmatoarea sa calatorie cu masina. Astfel spus aplicatia noastra iti ofera informatii complete despre starea drumurilor, trasee rutiere, obiective turistice si sfaturi care te poate ajuta pentru a ajunge la destinatie in cele mai bune conditii.

Scopul nostru este de te informa cat mai bine despre traseul rutier de urmat pana la destinatie, oferind informatii despre rutele auto, traficul rutier in timp real, rute ocolitoare, timpul calatoriei, pretul cat si topul destinatiilor turistice din fiecare tara, oras pe care ai ales sa il vizitezi.

Fiecare trebuie sa mearga pe propriul sau drum, potrivit cu temperamentul si talentele sale.

Povestea noastra

Acest proiect a inceput in urma cu 7 ani, ajungand sa imbunatatim de-a lungul timpului Harta Europei pentru a gasi cat mai usor raspunsurile la intrebarile tale. Suntem constienti ca este nevoie de o mai buna informare asupra traficului rutier din intreaga Europa, deaceea suntem la zi cu toate schimbarile, in special construirea de noi autostrazi. Va multumim tuturor ca ati ales serviciile noastre si va incurajam sa conduceti cu grija, sa respectati limitele de viteza si sa fiti un bun conducator auto.

Parteneri