Despre Noi: Harta-Europei.com

Despre Noi: Harta-Europei.com

Sa facem cunostinta

Harta Europei este un site dedicat persoanelor care doresc ca in urmatoarea vacanta sa ajunga la destinatie cu propriul mijloc de transport. Altfel spus aplicatia ofera informatii complete despre starea drumurilor, trasee rutiere alternative, obiective turistice si sfaturi care te pot ajuta in urmatoarul concediu.

Harta Rutiera

Scopul nostru este de a te pregati, oferind informatii utile pentru destinatiile precum: Barcelona, Paris, Milano, Roma, Londra. Pe pagina dedicata fiecarei locatii vei citi despre principalele obiective turistice, mancarea locala, transport, cazare dar si sfaturi cu privire la traseul rutier de urmat pana la destinatie.

Fiecare harta va afisa ruta auto cea mai scurta, informatii din trafic in timp real, ruta alternativa in cazul aglomerarii rutei principale. De asemenea transmitem durata si costul total al calatoriei.

Fiecare trebuie sa mearga pe propriul sau drum, potrivit cu temperamentul si talentele sale.

Povestea Harta-Europei.com

Acest proiect a inceput in urma cu 8 ani, ajungand sa imbunatatim de-a lungul timpului Harta Europei pentru a gasi cat mai usor raspunsurile la intrebarile tale. Suntem constienti ca este nevoie de o mai buna informare asupra traficului rutier din intreaga Europa, deaceea suntem la zi cu toate schimbarile, in special construirea de noi autostrazi.

Sectiunea "Blog" cuprinde articole educative pentru a te pregati de drum. Citeste despre cum trebuie sa iti pregatesti masina, ce poti face la Budapesta intr-o singura zi, care sunt costurile calatoriei, acte necesare pentru a iesi cu masina din tara, vieniete si multe altele.

Va multumim tuturor ca ati ales serviciile noastre si va incurajam sa conduceti cu grija, sa respectati limitele de viteza si sa fiti un bun conducator auto.
Distante Rutiere

Autor: Micu Adi Marian

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul IT, mai exact, crearea paginilor web. Dupa prestarea serviicilor la marile corporatii din Bucuresti, am ales antreprenoriatul pentru a ma putea desfasura dupa bunul meu plac. Acest proiect este unul de suflet deoarece am inceput dezvoltarea la putin timp dupa invatarea limbajelor HTML si CSS (10 ani in urma).

Astazi aplicatia a devenit matura indeplinandu-si scopul: de a ajuta drumetii prin Europa in calatoriile lor.

Cat despre mine sunt pasionat de fitness, filme, plimbarile la munte si citybreak-uri. Tot timpul in priza, la zi cu stirile din domeniu cred cu tarie ca pot face o lume mai buna.

Recomandat de Harta-Europei.com

  • Distante Rutiere (calculator de distante rutiere dintre doua orase, localitati indica ruta cea mai rapida pana la destinatie);
  • Harta Romaniei (indicarea rutelor auto optimizate pentru a ajunge la destinatie in cel mai scurt timp, obiective turistice si informatii online despre topul oraselor din Romania);
  • Harta Bucuresti (localnic sau nu ai nevoie de o harta in buzunarul tau datorita dimensiunii orasului. Harta Bucuresti contine toate strazile, incarca rapid si este usor de accesat);
  • Harta Cluj (harta cluj interactiva online contine toate strazile din Cluj, obiective turistice, baruri, restaurante);
  • Harta Metrou (chiar si pentru bucuresteni este utila aceasta aplicatie deoarece iti indica ce magistrala de metrou trebuie sa urmezi pentru a ajunge la destinatie, cand soseste trenul in statie, distanta si timpul calatoriei, deasemenea informatii despre tichetele metrorex, program);