Harta Milano

Harta Milano este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 45.46 latitudine, 9.19 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Roma, Milano, Genova, Venetia, Livorno, Pisa, Napoli din Italia cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este Italiana, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 02:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Milano

  • Domul din Milano se afla in centrul orasului si este cea mai mare biserica gotica din Italia. De pe acoperis pot fi zariti Muntii Alpi.
  • La Scala gazduieste spectacole de opera si balet, dar si un muzeu cu picturi, sculpturi si documente din istoria cladirii.
  • Castelul Sforzesco include muzee si o colectie de arta in care puteti admira sculpturi apartinand celebrului Michelangelo.
  • Pinacoteca di Brera este locul in care gasiti lucrarile de arta ale lui Picasso, Modigliani si nu numai, fiind unul dintre cele mai frumoase muzee de arta.
  • Muzeul de Stiinta si Tehnica Leonardo da Vinci adaposteste peste 10 000 de exponate, cele mai multe dintre ele apartinand lui da Vinci.
Milano este capitala modei.
Distanta rutiera intre principalele orase din Italia
Distanta Milano - Roma 575 km
Distanta Milano - Napoli 770 km
Milano - Venetia 275 km
Milano - Verona 165 km
Milano - Livorno 235 km
Milano - Genova 145 km
Harta Milano