Harta Londra

Harta Londra este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 51.50 latitudine, -0.2 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Londra, Birmingham, Bristol, Liverpool, Leeds, Manchester, Cardiff, Plymouth din Anglia cat si caile de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este engleza, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 02:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Londra

  • Palatul Buckingam este resedinta familiei regale si gazduieste una dintre cele mai impresionante galerii de arta din lume.
  • Turnul Londrei este castelul unde puteti admira si afla istoria bijuteriilor Coroanei, dar care, in trecut, a functionat ca inchisoare.
  • British Museum este cel mai vechi muzeu din lume, atractiile principale fiind mumiile egiptene si expozitiile diverse.
  • London Eye este uriasa roata situata pe malul Tamisei, in care, daca urcati, veti admira Londra de la 135 de metri inaltime.
  • Catedrala Sfantul Paul adaposteste cel mai mare clopot din Anglia si se spune ca si cea mai mare cripta din Europa se afla tot aici.
Big Ben este de fapt numele clopotului, turnul fiind denumit Elizabeth Tower.
Distanta rutiera intre principalele orase din Anglia
Distanta Londra - Birmingham 190 km
Distanta Londra - Bristol 190 km
Londra - Liverpool 340 km
Londra - Leeds 315 km
Londra - Manchester 320 km
Londra - Cardiff 240 km
Londra - Plymouth 310 km
Harta Londra