Harta Roma

Harta Roma este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 41.90 latitudine, 12.49 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Roma, Milano, Genova, Venetia, Livorno, Pisa, Napoli din Italia cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este italiana, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 02:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Roma

  • Colosseumul se afla in centrul orasului si este cel mai mare amfiteatru antic din Italia, aici avand loc in trecut luptele intre gladiatori.
  • Panteonul este contruit in cinstea zeilor si este cea mai bine pastrata cladire romana.
  • Capela Sixtina se afla langa Bazilica Sfantul Petru din Vatican si este celebra pentru fresca pictata de Michelangelo.
  • Castelul Sant' Angelo este situat pe malul Tibrului si gazduieste, printre altele, mormintele a 7 imparati romani. Un coridor aflat la inaltime leaga castelul de Vatican.
  • Fontana di Trevi este cea mai celebra fantana din Italia. Se spune ca cine arunca o moneda in ea va reveni in Roma.
Roma este capitala Italiei din anul 1871.
Distanta rutiera intre principalele orase din Italia
Distanta Milano - Roma 575 km
Distanta Roma - Napoli 220 km
Roma - Venetia 530 km
Roma - Verona 505 km
Roma - Livorno 390 km
Roma - Genova 510 km
Harta Roma