Harta Paris

Harta Paris este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 48.85 latitudine, 2.35 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Paris, Lille, Nice, Rennes, Caen, Marseille, Toulouse din Franta cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este franceza, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 02:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Paris

  • Muzeul Luvru este cel mai vizitat muzeu din intreaga lume; in trecut, a fost resedinta regilor Frantei.
  • Catedrala Notre Dame poate adaposti 10 000 de oameni, iesind in evidenta de la distanta prin cele doua turnuri inalte si prin fatada.
  • Arcul de Triumf din Paris are dimensiuni aproape duble fata de cel din Bucuresti, iar constructia lui a fost ceruta de catre Napoleon dupa o victorie.
  • Bazilica Sacré-Coeur se afla pe cel mai inalt punct din Paris si, de la departare, pare sa aiba forma unui tort de nunta.
  • Centrul Pompidou este un reper in ceea ce priveste arta moderna, iar in apropierea sa se afla Atelierul lui Brancusi.
Francezii au cea mai mare speranta de viata
Distanta rutiera intre principalele orase din Franta
Distanta Paris - Lille 220 km
Distanta Paris - Nice 930 km
Paris - Rennes 350 km
Paris - Caen 235 km
Paris - Marseille 770 km
Paris - Toulouse 680 km
Harta Paris