Singapore harta

Singapore harta este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 1.33 latitudine, 103.81 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Singapore din Singapore cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este malaieza, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 08:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Singapore harta

  • Gradina Zoologica se intinde pe 26 de hectare si gazduieste 2 800 de animale, fiind vizitata de peste 1,5 milioane de persoane anual.
  • Studiourile Universal reprezinta un parc de distractii animat de personaje din desene, dar si cu multe carusele, astfel ca este potrivit si adultilor, si copiilor.
  • Singapore Flyer este a doua cea mai mare roata din lume, oferind o priveliste asupra orasului de la 165 de metri inaltime.
  • Templul Seng Wong Beo este una din putinele cladiri istorice care mai exista, fiind veche de peste un secol.
  • Muzeul de Arta si Stiinta este construit sub forma de floare cu petale albe, arhitectura sa fiind principala atractie.
Singapore este unul dintre cele 3 orase-stat din lume alaturi de Vatican si Monaco.
Distanta rutiera intre principalele orase din Singapore
Distanta Singapore - Kuala Lumpur 350 km
Distanta Singapore - Sungai Petani 730 km
Singapore - Pekan 355 km
Singapore - Malacca 240 km
Singapore harta