Praga harta

Praga harta este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 50.07 latitudine, 14.43 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Praga, Teplice, Liberec, Ostrava, Brno din Cehia cat si top cai de acces, rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este ceha, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 02:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Praga harta

  • Castelul din Praga este resedinta presedintelui Cehiei si este cel mai mare palat din lume.
  • Podul lui Charles masoara 520 de metri lungime si atrage turistii prin dinamismul zonei aglomerate deoarece aici se afla numeroase statui si artisti gata sa va faca portretul.
  • Catedrala Sfantul Vitus este cea mai importanta catedrala romano-catolica din Cehia, iar in constructia ei se regasesc stiluri arhitecturale diverse.
  • Casa Dansatoare atrage prin arhitectura neconventionala, semanand cu doi dansatori.
  • Muzeul National se afla in Piata Wenceslas si gazduieste mii de exponate, printre care opere de arta si artefacte istorice.
Castelul din Praga este recunoscut ca fiind cel mai mare castel din Europa.
Distanta rutiera intre principalele orase din Cehia
Distanta Praga - Brno 210 km
Praga - Dresden 145 km
Praga - Viena 335 km
Praga - Munchen 380 km
Praga - Bratislava 330 km
Praga harta