Harta Romaniei, harta online turistica

Descoperiti frumusetile Romaniei intr-o calatorie minunata, indrumati la fiecare pas de catre tool-ul Harta Romaniei. Parte componenta a aplicatie Harta Europei, harta turistica online va propune o incursiune prin toata tara, strabatand principalele orase, alegand atractii si destinatii turistice pe placul fiecaruia dintre noi. Daca va este la indemana va propunem si harta din satelit, pentru o vedere de ansamblu.

Harta Romaniei, orase si atractii turistice din tara noastra

Romania este o tara minunata cu un potential turistic foarte mare datorita formelor de relief diversificate pe care le intalnim. Daca va hotarati sa porniti intr-un circuit in jurul tarii noastre, avand ca indrumator Harta ruristica a Romaniei, atunci ati facut cea mai buna alegere, cu siguranta nu ati vizitat si nu cunoasteti toate colturile si frumusetile pe care le ascunde.

Va propunem astfel aplicatia noastra, Harta Romaniei, conceputa special pentru toti cei care strabat tara in lung si in lat, si care au nevoie de indrumare si de o buna cunoastere a rutelor auto. Pe harta turistica a Romaniei descoperiti toate atractiile, punctele turistice, culturale siistorice de interes. Printr-o simpla cautare, tastand locatia dorita, veti descoperi pe harta interactiva un Pin ce va indica punctul cautat.

Si pentru ca doriti cu siguranta sa cunoasteti mai multe despre traseul de urmat, aplicatia Harta turistica a Romaniei, prin intermediul formularului, va indica distanta in kilometri intre punctul de Plecare si cel de Sosire. Cunoasteti toate detaliile calatoriei voastre, precum timpul de parcurs dar si consumul de combustibil pana la destinatie.

Top obiective turistice pe harta Romaniei

Pentru a afla mai multe despre topul destinatiilor turistice din Romania va recomandam sa utilizati ghidul online de turism in Romania. O calatorie cu masina este cat se poate de frumoasa, confortabila, dar si relaxanta. Trebuie sa tinem cont de faptul ca atunci cand facem un drum lung, sa ii acordam soferului momentele de pauza necesare.

In orice zona va aflati, daca doriti sa faceti un ocol catre un alt punct turistic, harta rutiera online va duce catre destinatie pe cel mai scurt traseu. Va propunem astfel si un top al celor mai vizitate obiective turistice din tara noastra, descoperind de asemenea orase si locuri incarcate de cultura. Iata cateva dintre cele mai populare atractii:

  • Balea Lac situat la o altitudine de 2034m
  • Soseaua Transalpina situata la altitudinea 2135m
  • Varful Moldoveanu 2544m, cetatile Brasovului, cetatea Prejmer
  • Cetatea Medievala Sighisoara
  • Valea Prahovei, Sinaia, cu Castelul Regal Peles

Puteti ajunge oriunde in tara, dar si in toata Europa, descoperind astfel cat mai multe locuri. Aplicatia Harta Romaniei, partener de incredere al Distante-rutiere.com este un tool gratuit si foarte usor de utilizat. Planificati-va calatoriile de placere sau de afaceti impreuna cu noi, si nu uitati sa utilizati calculatorul de distante rutiere incorporat. Daca preferati mersul cu trenul v-am pregatit toate informatiile cfr trenuri.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Romaniei

Distanta rutiera intre principalele orase din Romania
Distanta Bucuresti - Brasov 180 km
Distanta Bucuresti - Constanta 225 km
Bucuresti - Ploiesti 70 km
Bacau - Suceava 150 km
Arad - Timisoara 55 km
Arad - Bucuresti 570 km
Brasov - Sighisoara 120 km
Sighisoara - Sibiu 100 km
Harta Romaniei