Harta Bucuresti

Harta Bucuresti este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 44.42 latitudine, 26.10 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia harta Bucuresti va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Sibiu, Sighisoara, Timisoara, Arad, Oradea, Bacau, Constanta din Romania cat si cele mai bune cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este romana, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 01:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire Pe harta Bucuresti turistica unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu. Profita la maxim de zilele libere 2019 de la stat si organizeaza-ti minivacanta vizitand: Parcul Herastrau, Centrul Vechi, Casa Parlamentului, Gradina Botanica, etc.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Harta Bucuresti

  • Muzeul Grigore Antipa, situat in apropiere de Parcul Herastrau, este un muzeu modern care detine peste 2 milioane de exponate: animale impaiate, plante, obiecte istorice.
  • Muzeul Satului se afla in aer liber si este format din numeroase case si obiecte care redau traiul traditional romanesc.
  • Palatul Parlamentului se afla in centrul orasului si este o cladire impozanta, fiind cea mai scumpa cladire administrativa din lume.
  • Ateneul Roman se afla pe Calea Victoriei, gazduieste concerte, iar principala atractie este fresca lunga de 70 de metri din sala de concerte.
  • Foisorul de Foc reprezinta un Muzeul al Pompierilor, iar urcandu-i cele 170 de trepte veti privi capitala de la 42 de metri inaltime.
Hotel Intercontinental a fost construit in anii 70.
Distanta rutiera intre principalele orase din Romania
Distanta Bucuresti - Ploiesti 70 km
Distanta Bucuresti - Brasov 180 km
Bucuresti - Sibiu 270 km
Bucuresti - Sighisoara 300 km
Brasov - Sibiu 140 km
Brasov - Sighisoara 120 km
Sighisoara - Sibiu 95 km
Harta Bucuresti