Dubai harta

Dubai harta este un ghid rutier online care contine toate strazile, adresele putand fi accesat direct de pe telefonul mobil. Cu un minim de efort vei gasi orice locatie, strada sau obiectiv turistic din zona. Motorul de cautare foloseste coordonatele GPS: 25.20 latitudine, 55.27 longitudine, astfel functia de autocompletare a datelor va aparea automat dupa tastarea primelor patru caractere.

Aplicatia va ofera topul obiectivelor turistice, o curiozitate despre locatie sau localnici, distanta rutiera intre principalele orase: Dubai, Abu Dhabi, Schardscha, Adschman din Emiratele Arabe cat si top cai de acces si rute auto in functie de traficul rutier din acea zi. Limba vorbita este araba, iar ceasul trebuie reglat dupa fusul orar: GMT 04:00.

Nu in ultimul rand iti recomandam cu drag sa arunci o privire asupra hartii turistice a orasului unde se pot vizualiza extrem de usor, prezentate schematic toate obiectivele turistice si punctele de maxim interes cat si locatia acestora, iar daca doresti sa afli distanta acceseaza pagina de distante rutiere unde vei putea sa introduci in formularul de cautare pozitia curenta si obiectivul turistic. Astfel rezultatul consta in afisarea celei mai bune, scurte rute, numarul total de kilometri, timpul de parcurs, pretul calatoriei cat si o a doua optiune de traseu.

Calculeaza distanta rutiera

Obiective turistice prezente pe Dubai harta

  • Burj Khalifa este cea mai inalta cladire din lume, masurand 828 de metri si avand 163 de etaje.
  • Fantana din Dubai ofera spectacole muzicale de apa si lumini, avand loc cate doua astfel de spectacole pe zi.
  • Palm Jumeirah este o insula in forma de palmier, una dintre cele mai mari insule artificiale din lume.
  • Moscheea Sheikh Zayed se afla in apropiere de Dubai si este una dintre cele mai mari moschei din lume.
  • Desertul se afla cam la 50 de minute de Dubai si veti avea nevoie de o masina cu care sa ajungeti la el, dar va merita calatoria.
In Dubai, exista soferite de taxi, numai pentru cursele de femei.